Palvelumme

Koska sinun aikasi on meille tärkeää

Oletko ajatellut, kuinka paljon aikaa päivittäisessä työssä kuluu työläisiin ja toistuviin tehtäviin? Voisiko hukatun ajan käyttää järkevämmin toteuttamalla modernit työkalut, joilla tehtävä on suoritettu vain murto-osassa tästä?

Meillä halutaan kehittää ratkaisut näihin kysymyksiin. Ajan säästön lisäksi inhimillisten virheiden mahdollisuus pienenee merkittävästi!

Asiakas keskipisteessä

Centriqal on datan hallinnan ja käsittelyn automatisointiratkaisuja tuottava ohjelmistotoimittaja. Tavoitteemme on tehdä laadukkaita ja helppokäyttöisiä ohjelmistotuotteita asiakkaiden tarpeisiin räätälöityinä pakettiratkaisuina, ilman lisenssimaksuja.

Älykkäät digitaaliset työkalut

Tuotteemme voidaan rakentaa Microsoft Office -ohjelmiston päälle lisäosina, jolloin esimerkiksi Excelin tai Wordin ominaisuuksia voidaan viedä uudelle tasolle. Miltä kuulostaisi tekoälyyn pohjautuva tilastoanalytiikka ja sen perusteella luotavat automaattiset raportit? Tavoitteemme on olla modernin teknologian etulinjassa ja valjastaa se asiakkaidemme käyttöön. 


Toimintaprosessin optimointi

Miksi käyttää tunteja aikaa tehtäviin, jotka voisi olla mahdollista tehdä nappia painamalla sekunneissa?

Laadun parantaminen

Inhimillisten virheiden määrä vähenee ja sitä myötä tuotteen laatu kehittyy automaattisilla tiedon käsittelyprosesseilla

Modulaarisuus

Työkalukokoelmiin voidaan tarpeen mukaan lisätä uusia työkaluja tai tehdä rajapintoja eri ohjelmistojen välille

Tuotetuki

Autamme mielellämme sekä omiin tuotteisiimme, että Office-ohjelmiin liittyvissä kysymyksissä